Skip to main content

Het Team

Esther Rijnbeek

Esther is in 2015 voor één dag in de week komen werken op de Zevensprong bij de Herten. Ze vond dit zo leuk dat het ze het jaar daarna helemaal op de Zevensprong kwam werken bij de Springbokken. Esther vindt het belangrijk dat kinderen zich prettig voelen in de groep en dat ze alles met elkaar kunnen bespreken. Ook vindt ze het leuk om te zien hoe de kinderen net na de kleuters binnenkomen in een middenbouwgroep en om ze zien op te groeien naar zelfstandige bovenbouwers. Kortom, ze geniet ervan om juf te zijn!

Ingeborg Hennings

Ingeborg werkt vanaf 2014 als groepsleider op de Zevensprong. Zij is gestart als groepsleider van de Herten. Vanaf 2019 werkt Ingeborg met halve groepen, kleine groepjes en met kinderen individueel die extra ondersteuning, hulp of uitdaging nodig hebben. Ze heeft het hierbij erg naar haar zin.

Lisa van Leeuwen

Lisa is zorgvuldig, onderzoekend en geduldig. Met haar kennis en inzet zorgt ze ervoor dat alle kinderen gezien worden en hun eigen volgende stap kunnen maken. Je kunt bij haar terecht voor alles wat met groep 8 te maken heeft, ze organiseert de Anglia projecten en is lid van de MR. 

Naast groepsleider in De Dolfijnen is Lisa orthopedagoog bij de GroeiAcademie. 

Kim Boom

Kim is een hardwerkende, gedreven en lieve juf met oog voor elk kind.
Kim maakt de lessen aantrekkelijk voor kinderen door haar variatie in werkvormen en de manier waarop ze de lesstof aanbiedt. Ze houdt van bewegend leren met de groep.
Ze is duidelijk, waardoor de kinderen precies weten wat ze aan haar hebben. Ze zet zich ervoor in dat ieder kind zichzelf mag en durft te zijn.
Kim benadert de kinderen en haar collega’s met een enthousiaste en open houding. Ze kan genieten van kleine dingen en dit straalt ze uit naar de kinderen.

Bo Nieuwesteeg

Bo is vanaf schooljaar 2015-2016 werkzaam op de Zevensprong. Hier is zij begonnen bij de kleuters en nu werkzaam in de middenbouw. Als juf van de Herten is zij iedere dag met de kinderen van groep 3-4-5 aan het werk. Bo is een enthousiaste leuk juf die van iedere dag een feestje maakt. Dit doet zij door haar positieve houding en openheid naar kinderen. Dit zorgt iedere dag weer voor nieuwe, mooie en leuke momenten.

Annet Straver

Annet is vanaf 2019 werkzaam op de Zevensprong. Eerst als groepsleider in de middenbouw en remedial teacher en nu als intern begeleider en rekencoördinator voor groep 1 t/m 4.

Samen met groepsleiders en ouders gaat zij op zoek naar het best passende onderwijs voor de kinderen. Hierbij zet zij het welbevinden van de kinderen voorop. 

Marije Stolker

Marije is vooral doortastend, bekwaam en betrokken!

Deze zeer ervaren en lieve juf weet hoe ze haar kinderen moet bereiken zodat ze het beste uit zichzelf halen.

Specialist op alle gebied maar vooral voortrekker op het gebied van filosofie, burgerschap en Mijnrapportfolio.  Haar ervaring en niet aflatend enthousiasme voor het onderwijs maken haar een  vraagbaak voor zowel kinderen als collega’s. Ze werkt sinds 2002 met zeer veel plezier in de bovenbouw en hoopt nog lang op de Zevensprong te kunnen blijven.

Diana van der Werf

Diana is een rustige, geduldige juf die met veel liefde in de onderbouw werkt. Sinds 2008 is zij werkzaam op de Zevensprong. Diana bouwt haar onderwijs samen met de kinderen door met hen in gesprek te gaan. Wanneer je bij haar binnenstapt zie je betrokkenheid en het enthousiasme dat zij los weet te maken in de groep. Diana denkt in oplossingen, wat je terugziet in de interactie met de kinderen.

Suzanne Streng

Suzanne is sinds 2014 werkzaam op de Zevensprong. Ze is begonnen als groepsleider in de bovenbouw. Eerst als groepsleider van de Dolfijnen en nu als groepsleider van de Eekhoorns. Sinds 2016 is ze afgestudeerd als orthopedagoog. Daarnaast heeft zij haar werkzaamheden uitgebreid met de Intern Begeleider taken.
Suzanne is een zorgzame, enthousiaste en lieve groepsleider. Als intern begeleider heeft ze veel kennis en het overzicht over de zorg op de Zevensprong. Ze is een luisterend oor en gaat samen met de groepsleiders en ouders opzoek naar het best passende onderwijs voor de kinderen. Voor vragen of gewoon een praatje kun je altijd binnen lopen of een afspraak maken.

Sarah Teeuwen

Sarah is vanaf het schooljaar 2019-2020 aan de Zevensprong verbonden

Juf Sarah is vooral enthousiast, energiek en betrokken.  

Deze lieve juf zorgt ervoor dat alle jonge kinderen zich gezien en welkom voelen op de Zevensprong. Sarah is altijd op zoek naar leuke materialen om haar groep nog leuker en gezelliger te maken. Binnen het team is Sarah de vrolijke noot, altijd vol energie en gezelligheid. 

Rianne van Tol

Rianne werkt sinds 2016 in het onderwijs & is vanaf schooljaar 2019-2020 werkzaam op de Zevensprong. Rianne is een rustige, lieve juf met veel geduld wiens hart bij de onderbouw ligt. Ze is creatief met het bedenken van kringactiviteiten en betrekt de kinderen hierbij. 

Arjan Klein

Arjan werkt als vakleerkracht bewegingsonderwijs op de Zevensprong en is op donderdag op de Zevensprong te vinden. Met het vak bewegingsonderwijs wil hij de kinderen een zo breed mogelijk pallet van bewegingsvaardigheden aanbieden en kinderen laten ervaren hoe geweldig het is om op veel verschillende manieren te bewegen.

Jennifer den Besten

Jennifer staat vanaf de zomer van 2019 op de Zevensprong als vakleerkracht bewegingsonderwijs. Naast haar werk op de Zevensprong geeft zij ook gymles op de Willibrord Miland (basisschool) in Bodegraven. Verder is zij bij Landal in Reeuwijk te vinden als zweminstructrice of geeft zij les op de spinningfiets bij de sportschool in Bodegraven (GreenHealth Center). 

Vroeger heeft zij verschillende sporten beoefend zoals: turnen, paardrijden, atletiek en wedstrijdzwemmen. Maar uiteindelijk is het waterpolo geworden bij dames 1 van BZ&PC in Bodegraven. 

Jeannette Broer

De directeur van de Zevensprong is sinds oktober 2006 Jeannette Broer van der Ham. Zij werkt vanaf 1987 in het basisonderwijs en is met veel plezier, als directeur aan de Zevensprong verbonden.

Jeannette is vier dagen per week werkzaam als directeur van de school en één dag als groepsleider. Zij vindt de Zevensprong een fijne school waar samen met ouders, kinderen en groepsleiders goed onderwijs gegeven wordt en waar iedereen gezien wordt. Jeannette zegt dat iedereen op de school tot zijn recht mag komen. Buiten school zijn heeft ze (als ze tijd over heeft) erg veel hobby’s zoals wandelen, lezen, schilderen en zingen in een koor.

Wij maken gebruik van cookies

Wij maken uitsluitend gebruik van functionele cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website.

Back to top